Nasz numer 608-134-259 Polna Róża
Dom weselny Zegrze
Obok imprez rodzinnych i firmowych wyprawianych w lokalu naszą wielką pasją jest catering. Dzisiaj jesteśmy skłonni podróżować po województwie mazowieckim i organizować różnego rodzaju imprezy. Organizujemy konferencje, uroczystości firmowe, bale dla dzieci, bale gimnazjalne i wszelkie inne imprezy. Cechują nas punktualność, rzetelność i przede wszystkim dbałość o szczegóły państwa imprezy. W ofercie cateringowej posiadamy różnego rodzaju przysmaki kuchni polskiej i oczywiście międzynarodowej a także kuchni nowoczesnej cechującej się niecodziennymi połączeniami smaków i aromatów ku Państwa uciesze. Zaletą naszych wyrobów obok ich saku jest również wielkość porcji i jakość podawanych wyrobów.
Dom weselny Zegrze – Polna Róza to również stacjonarne imprezy dla firm i osób prywatnych. Wnętrze naszej Sali to idealne miejsce na uroczystą kolację w gronie współpracowników. Również catering Serock okolice Taka kilkugodzinna impreza to piękne pole do popisu dla naszych kucharzy. Możemy zaproponować Państwu bufet tematyczny z owocami morza i śródziemnomorskimi przystawkami i wędlinami. Może zaproponować dania z dziczyzny. Naszą specjalnością jest karkówka z dzika w sosie miodowo piwnym, przepiórka w sosie z suszonych grzybów z pęczakiem, udziec sarny marynowany w winie i ziołach, zrazy z sarny w sosie kurkowym, bażant w sosie z jarzębiny i grzyby w śmietanie. Smaczne i ciekawie zaserwowane dania zdobędą Państwa uznanie dzięki smakowi który zawdzięczmy sekretnym zdobywanym przez lata recepturom. Na imprezę firmową możemy zaproponować również sprawdzonego DJ i inne atrakcje. Dostosujemy się do Państwa koncepcji i pomysłu. Zorganizujemy imprezę taką jaką będziecie Państwo chcieli.
Dania zimne :
- śledź w cebuli tradycyjny,
- ryba faszerowana z paluszkami krabowymi,
- ryba faszerowana tradycyjna zdobiona oliwkami i cytrynką,
- pstrąg w całości,
- ryba w galarecie z salsą z pomidorów,
- boczek faszerowany z pieczarkami w occie,
- karkówka z farszem grzybowo pieczarkowym,
- polędwiczka rolowana,
- rolada z indyka z konfiturą różaną,
- indyk w owocach z pasztetem z kaczki,
- rolada drobiowa ze szpinakiem i suszonym pomidorem,
- tymbaliki drobiowe,
- nóżki wieprzowe,
- pasztet tradycyjny z piklami,
- pasztet z żurawiną,
- schab ze śliwką,
- jajka faszerowane,
- sałatka jarzynowa,
- sałatka grecka, pomidor z mozzarellą,
- sałatka brokułowa,
- sałatka z owocami morza,
- flaki,
- żurek,
- rosół królewski,
- krem z pomidorów,
- krem z pieczarek,
- cebulowa,
- solianka,
- barszcz czerwony.
- eskalop z indyka z sosem żurawinowym, ziemniaczki surówka,
- zrazy wieprzowe z sosem pieczarkowym, kopytka , surówki
- udziec z kurczaka z farszem, ziemniaki, surówka
- pierś z kurczaka z serem żółtym i ananasem,
- schab pieczony w sosie pieprzowym, kluski śląskie i surówka z buraków,
- karkówka z sosem musztardowym, kopytka, surówki.
Przystawki gorące:
-
bigos myśliwski z dodatkiem jałowca, kiełbas myśliwskich, śliwki wędzonej,
-
bigos tradycyjny,
-
pierogi z mięsem,
-
krokiety,
-
kurczak w kokilce z makaronem i śmietaną,
-
kurczak z pomidorami i papryką,
-
gulasz wiejski.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz