środa, 20 listopada 2013

Catering na wigilie w okolicy Legionowa Polna Róża.

Witamy. Zapraszamy do usług naszego cateringu przez cały rok a w okresie świątecznym szczególnie. Warto podarować sobie luksus i spokój jaki zapewnia współpraca z nami.
Nasz catering to smak domowych dań pachnacych swietami pysznymi i typowo Polskimi. MAmy również dania miedzynarodowe i śródziemnomorskie oraz całą Paletę dań autorskich z których polecamy wiele pysznych pozycj. Jednak to kuchnia Polska stanowi o sile i niebywałym uroku świąt bozego narodzenia.
Zapraszamy na naszą stronę www.polnaroza.pl  tam mamy więcej informacji dla Państwa.



Świąteczne menu.

Cena 60 złotych.

Na  gorąco :

- Barszczyk czerwony
- Pierogi z kapustą i grzybami.
- Kapusta wigilijna z kroplą oleju lnianego i suszonymi podgrzybkami.

Dania zimne:

-Śledzie tradycyjne
-Karp w galarecie
- Ryba rybna faszerowana z salsą z pomidorów.
- Sałatka tradycyjna
- Sałatka grecka

Cena 80 złotych

Na gorąco:

- Barszczyk czerwony
- Pierogi z kapustą i grzybami,
-Karp smażony w złocistej panierce, podany z tymiankowymi ziemniaczkami i sałatką z mieszanych sałat.
- Kapusta wigilijna z kroplą oleju lnianego i suszonymi podgrzybkami.

Dania zimne:

-Śledzie tradycyjne
-Karp w galarecie
- Ryba rybna faszerowana z salsą z pomidorów.
- Sałatka tradycyjna
- Sałatka grecka
-Sałatka z łososia z limonkowym sosem

Deser:
Wybór ciast



Menu cena 120 złotych.

Na gorąco:

- Barszczyk czerwony lub zupa z borowików.
- Pierogi z kapustą i grzybami, pierogi szpinakowe
- Sola zawijana z sosem cytrynowym i koktajlowymi pomidorkami.
-Karp smażony w złocistej panierce, podany z tymiankowymi ziemniaczkami i sałatką z mieszanych sałat.
- Kapusta wigilijna z kroplą oleju lnianego i suszonymi podgrzybkami.

Dania zimne:

-Śledzie tradycyjne
-Karp w galarecie
- Ryba rybna faszerowana z salsą z pomidorów.
- Sałatka tradycyjna
- Ryba po grecku
-tatar z łososia z koperkiem i dodatkami
- Sałatka grecka
-Sałatka z łososia z limonkowym sosem

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz